Wednesday, June 19, 2013

~ Dengan Izin Allah...

Salam,

Insyaallah...dengan izin Allah s.w.t...
Kalau kita ade jodoh tak ke mana...
Kalau tiada jodoh sekalipun...
Segalanya kerja Allah s.w.t

Ku doakan segala2nya...
Ku doakan semuanya...
Bahagia sentiasa...
Insyaallah...
:)

Thursday, January 3, 2013

~ Terima Kasih 2012...Assalamualaikum 2013 ^____^

Salam,

Alhamdulillah...masih diberi peluang untuk bertemu dengan 2013...
Masuk je tahun baru semua dok update ttg azam baru...
Ofkos azam kenalah yang ke arah kebaikan...
Azam aku?Masih mahu memperbaiki kelemahan tahun 2012...
Diri sendiri....keluarga...kerjaya...juga peribadi...

Tahun 2012 banyak memori buat aku...tahun yang sungguh buat aku gembira...
Segalanya terindah...
Expect the unexpectedkan...
Segalanya kerja Allah swt...susunan-Nya...

Kita hanya merancang....Tuhan yang menentukan... :)

Syukur Alhamdulillah....

2012 yang sangat gembira ^_______________________^

Moga tahun 2013 memberi seribu satu kebaikan dan kegembiraan...amin....

Bismillah....

~ Saya budak KeyELLL :)



^_____*

Thursday, December 6, 2012

~ *___^

Salam,

Lately ni byk mempersoalkan perkara-perkara ini yang bagi aku semuanya ketentuan Allah s.w.t.

~ Sejak azali lagi kita telah ditetapkan dengan 4 perkara :-

: Ajal kita
: Jodoh kita
: Rezeki kita
: Amalan kita

Berpegang pada satu perkara..."Segalanya sudah diaturkan Allah s.w.t."

: Bila ajal aku...sok, lusa atau sebentar lagi...
: Dengan siapa jodoh aku...single, sudah berpunya, tinggi atau rendah....
: Rezeki aku...dimana saja aku berada pasti ade rezeki jika aku berusaha...
: Amalan aku...tepuk dada tnye diri sendiri...cukupkah?

Aku yakin, Allah telah mengaturkan yang terbaik untuk aku...aku terima segala kehendakNya...

Doa jgn putus + Usaha jangan putus asa...Insyaallah...segala yang dihajati akan dikecapi...

Renung2kan dan selamat beramal ^____^ 

Thursday, November 8, 2012

~ Its November Ladies And Gentlemen! ^___^

~ Festival Hijab and dot dot dot... wink! LOL! ^___^

Monday, October 22, 2012

~ Its October Ladies And Gentlemen! ^___^

Salam,

Dekat sebulan da tak update pape...erkkk...baru sebulan beb...orang lain dekat berbulan-bulan ok je...ngee ^___^

Pejam celik pejam celik da masuk bulan Oktober dah...aduhai...kejap je masa berlalu...lagi 2 bulan da masuk tahun 2013...itu ok lagi...lagi sebulan je masa yg tinggal untuk lengkap melengkapi...hihi...Its Festival Hijab laaaaa....

So far Alhamdulillah...dah masuk fasa yg ntah ke berapa...asalkan sudah keluar dari fasa yang pertama...sedang giat dan semangat menyiapkan beberapa perkara berkenaan FH...

Time tu la byk order masuk untuk ChocALots...alahaai...perlu hebat menyusun jadual :)

Something special about Oktober dan lagi-lagi bulan November..nak tau ape?tunggu next post...jgn pikir bukan2 dulu tau....tak baik...ngee ^___^

" Jauhilah prasangka itu...sebab prasangka itu perbicaraan yang paling dusta "

~ Nasihat untuk diri sendiri juga ^___^

Jumpa lagi...LOL! ^__^

: out : 10.08 a.m.




Wednesday, September 12, 2012

~ Tukar topik please...^____^ ahaks

Salam,

Ok2...entri kali ni tidak berkaitan tentang perasaan jiwang saya...ngee...
Kali ni nk citer pasal kerja2 je...^___^
Its all about FESTIVAL HIJAB yang diberi tanggungjawab sepenuhnya oleh syarikat saya bekerja untuk mengendali dari A - Z...phew...

Insyaallah, berkat sokongan team saya baik dari teknikal, design, admin dll saya yakin saya boleh handle...Amin...

Bulan November ni bakal menjadi bulan bz saya...balik lewat..OT mesti 2 pages...ahaks...mungkin bulan Oktober pun kena tempiasnya...ngee

Semangat untuk event yang ni lain macam sket...sponsor pun setakat ni Alhamdulillah byk feedback yang positif.

Seawal jam 8 pg pun dah dapat panggilan dari MUA untuk sponsor...best!best!...^___^

Will update soon untuk result seterusnya...

September : Bulan Si Putih hospitalized...hampir seminggu terlantar di hospital...get well soon syg...can't wait to drive u...miss u much! (berdoa agar dpt panggilan bengkel dengan segera)

Patah kaki woooooo xde kete...thanks kepada yang sudi menumpangkan...kerjasama anda amat saya hargai dan didahulukan dengan ucapan ratusan, ribuan, jutaan terima kasih...

Jom sambung berfestival hijab ^___^


: out : 2.32 p.m.

Monday, August 27, 2012

~ Back to work ^____^

Salam,

27 Ogos 2012

Weeehuuuu....kembali bekerja seperti biasa....
Ramai mungkin tak suka tapi saya sangat suka....
Setelah hampir seminggu bercuti sekarang sudah tiba masa mengadap kerja di ofis...

Rindu kerusi...rindu meja...rindu...rindu segalanya..^____^

Ade azam baru selepas raya...ape?...rahsia...ngee

Moga Tuhan lancarkan segala perancangan...

Niat yang baik Insyaallah dipermudahkan...amin...

Menutup entri dengan satu mutiara kata dari seseorang ^___^



~ Harta yang paling menguntungkan ialah SABAR...Teman yang paling akrab adalah AMAL...Pengawal peribadi yang paling waspada adalah DIAM...Bahasa yang paling manis adalah SENYUM...dan ibadah yang paling indah tentunya KHUSYUK ~


Selamat bekerja kembali ^_____^



: out : 5.35 pm

Friendship Quotes